Oranje nagels voor WK of koningsdag

oranje nagels

Zoek je inspiratie voor nail art om te dragen tijdens koningsdag, voor het WK voetbal of zoek je wat ideeën je nagels gewoon te voorzien van een lekker zomers oranje kleurtje? Dan kunnen onderstaande filmpjes je waarschijnlijk wel helpen. Uiteraard kun je ook gewoon andere kleurtjes gebruiken.
Oranje Panternagels
In dit filmpje hebben alle nagels oranje als basiskleur. Sommige nagels worden extra vrolijk gemaakt met een panterprint (te maken met een striper, penseeltje of een dotting tool) en sommige nagels worden voorzien van wat glitter. In plaats van losse glitters kun je uiteraard ook gebruik maken van glitternagellak.

Oranje ombre nagels
In dit filmpje krijgen de nagels een verloop van licht naar donkeroranje (ombre). Dit wordt gedaan met behulp van een spons. Dit trucje is zeer eenvoudig zelf te doen en geeft een mooi resultaat. Om de lijntjes op de nagels te maken wordt er gebruik gemaakt van een stempel (Konad), wanneer je zelf geen nagelstempels hebt kun je de lijntjes ook zelf maken met een striper of penseel.

Oranje nagels met gedroogde bloemen
Bloemen mogen eigenlijk niet missen tijdens de zomer. Gedroogde bloemen zijn dan ook een leuk detail op en in je kunstnagels. In dit filmpje zie je hoe je gedroogde bloemetjes kunt gebruiken op je nagels.

Ook vlinders horen echt bij de zomer. In dit filmpje kun je zien hoe je redelijk eenvoudig met een striper een vlinderlook op je nagel maakt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*