het acrylnagels zetten oefenen

Het acrylnagels zetten oefenen

Als je eenmaal weet hoe je acrylnagels zet en waar je allemaal op moet letten is het tijd om te gaan oefenen. Heel veel oefenen. Je zult namelijk eerst aardig wat setjes acrylnagels moeten zetten voordat je de handigheid en snelheid erin krijgt. Maar hoe kun je dit oefenen aanpakken?

Oefenvingers: Vooral wanneer je net begint met het zetten van acrylnagels is het erg handig om op oefenvingers te oefenen. Oefenvingers zijn plastic vingers die gemaakt zijn om acrylnagels op te kunnen maken. Je kunt hier ook complete handen van kopen. Het voordeel van oefenvingers is bijvoorbeeld dat wanneer de acrylnagel niet helemaal is gelukt, niemand ermee rond hoeft te lopen. Ook kun je met oefenvingers zolang de tijd nemen om de acrylnagels te perfectioneren als je zelf wilt.
Wanneer je wilt oefenen met het plaatsen van acrylnagels en er is niemand beschikbaar om op te oefenen dan zijn oefenvingers ook een hele uitkomst.
Ben je uitgeoefend dan kun je de oefenvingers ook gebruiken als display om bijvoorbeeld nail art op te showen.

Vriendinnen en familie:
Wanneer je je vriendinnen en familie verteld dat je acrylnagels leert te zetten krijg je vaak al aanbiedingen om ze als proefpersoon te gebruiken. Hier kun je uiteraard gebruik van maken maar maak wel duidelijke afspraken over eventuele prijzen. Stel bijvoorbeeld voor dat zolang jij nog in de “oefenfase” zit, je de nagels tegen een vriendenprijs of alleen de materiaalkosten plaatst. Uiteraard kun je de nagels ook gratis gaan zetten, maar houdt er wel rekening mee dat het je materialen kost.

Advertenties zetten:
Nog een manier om te oefenen met het plaatsen van acrylnagels is door het plaatsen van advertenties op sites zoals Marktplaats of gewoon in de supermarkt bij je in de buurt. Vermeld hierbij wel dat je nog een beginner bent zodat de verwachtingen niet al te hoog zijn. Pas hier ook je prijs naar aan. Op deze manier kun je mooi oefenen en bouw je misschien zelfs al het begin van je aankomende klantenkring op.

Op je eigen nagels oefenen:
Uiteraard wil je zelf ook mooie nagels, ook dit is een mooie gelegenheid om weer te oefenen. Met je schrijfhand zal dit waarschijnlijk vrij goed gaan maar de andere hand wordt lastiger. Maar wees gerust, ook dit zal uiteindelijk steeds makkelijker gaan. Wil je je schrijfhand in het begin toch perfect hebben dan kun je eventueel ook gebruik maken van Fast forms op deze hand (let wel, je leer het op die manier minder snel). Het voordeel van je eigen acrylnagels zetten is dat je ook gelijk reclame maakt. Iedereen die jou een compliment geeft over jouw mooie acrylnagels, kun je meteen vertellen dat je de nagels zelf zet.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*