Andere relevante opleidingen
Relevante opleidingen en cursussen

Wanneer je een opleiding als nagelstyliste bent begonnen en je wilt voor jezelf gaan beginnen dan kun je er ook voor kiezen om diensten verder uitbreiden. Op die manier kun je je klanten nog meer diensten bieden en op die manier je klantenkring en/of inkomsten vergroten.
Een aantal leuke cursussen en opleidingen die een prima aanvulling voor een nagelstyliste kunnen zijn:

 

Cursus een eigen nagelstudio starten
Wanneer je eenmaal kunstnagels kunt zetten is de volgende stap vaak het opzetten van een eigen nagelsalon.
Maar hoe begin je hier nu aan? Hoe zitt het nu precies met tariefberekeningen, ondernemingsvormen, je administratie, marketing, websitepromoties, marktonderzoeken en hoe schrijf je een ondernemingsplan.
Al deze vragen komen aan bod bij de cursus Eigen Nagelstudio Starten. Meer over deze cursus lees je hier.

Cursus Manicure
Een goede nagelstyliste weet hoe ze een goede manicure uitvoert.
Daarom is een manicure cursus eigenlijk onmisbaar voor elke nagelstyliste.
Vaak zit dit bij een allround nagelstyliste cursus inbegrepen, indien dit niet het geval is is het raadzaam om deze cursus alsnog te volgen. Je leert bij deze cursus scrubbehandelingen uitvoeren, maskers en pakkingen aanbrengen, handmassages geven en hoe je het best nagellak kunt aanbrengen. Ook het verzorgen van handen en voeten komt bij deze cursus aan bod. Meer weten? Lees dan hier verder.

Cursus Nail Art
Indien bij de cursus acrylnagels niet of weinig aandacht is besteedt aan nail art, dan kan het een leuke cursus zijn om alsnog te volgen. De mogelijkheden met nail art zijn namelijk eindeloos. Er zijn algemene nail art cursussen te volgen, maar je kunt ook kiezen voor een cursus die speciaal gericht is op een bepaalde techniek. Zo kun je bijvoorbeeld een cursus air-brushen volgen. Door meer verschillende dingen aan te kunnen bieden kun je jezelf steeds beter onderscheiden van andere nagelstylistes in jouw omgeving.

Cursus Gelnagels
Naast het plaatsen van acrylnagels, zijn ook gelnagels erg populair. Er zit echter wel wat verschil tussen acrylnagels en gelnagels, zo zijn gelnagels bijvoorbeeld flexibeler dan acrylnagels. Ook het plaatsen van gelnagels gaat anders dan bij acrylnagels. Wanneer je nog geen cursus acrylnagels hebt gevolgd kun je eventueel ook kijken voor een allround opleiding nagelstyliste. Bij een allround opleiding worden meestal acylnagel en gelnagels behandeld.

Cursus Pedicure
Een pedicure verzorgt de huid en nagels van de voet. Dit is wanneer je nagelstyliste bent dus een mooie aanvulling. Vooral van de zomer willen je klanten dat hun voeten er weer mooi en verzorgt uitziet, hier kun je uiteraard een mooie aanbieding van maken wanneer handen en voeten worden gecombineerd.

opleidingen pedicure

Cursus Gelnagellak
Wanneer je kunstnagels aanbiedt is UV-gelnagellak een mooie aanvulling.
Uv gelnagellak is een speciale nagellak die uithard onder een UV-lamp of LED-lamp, net als gelnagels.
Het grote voordeel van gelnagellak is dat deze ca. 2 tot 3 weken mooi blijft zitten in tegenstelling tot de “normale” nagellak. Daarnaast worden de nagels met deze uv-laag ook wat verstevigd. UV-gelnagellak kan worden aangebracht op acryl- en gelnagels maar ook op de natuurlijke nagels. Het verwijderen van de uv-lak gaat eenvoudig door het te weken in aceton, daarom wordt deze nagellak ook wel soak off gel of soak off nagellak genoemd.
Gelnagellak is ideaal voor klanten die geen kunstnagels willen maar toch langdurig mooie verzorgde nagels willen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*