Nail art inspiratie voor verjaardagen

Nail art voor verjaardagen

Inspiratie voor feestelijke nagels

Binnenkort een verjaardag? Dan is er natuurlijk ook weer een reden voor feestelijke nagels. Bij verjaardagen horen natuurlijk vrolijke kleurtjes, slingers, confetti en ballonnetjes. Je kunt je dus helemaal uitleven met nail art. Je kunt al je nagels feestelijk versieren, maar wanneer dat teveel van het goed is kun je natuurlijk ook gewoon 1 nagel opvrolijken met wat nail art.




Confetti nagels
Confetti is heel eenvoudig op je nagels te tekenen. Wat je nodig hebt zijn een paar kleuren nagellak en een dottingtool (een pennetje op stipjes mee te maken).
Lak de nagels in een kleur naar keuze en breng vervolgens allemaal stipjes aan met de dottingtool. Hoe meer verschillende kleurtjes je gebruikt hoe feestelijker het eruit ziet.

Nagels met slingers en ballonnen
Slingers en ballonnen horen natuurlijk bij een verjaardag. Ook kun je dit vrij eenvoudig op je nagels maken. In het filmpje hieronder zie je hoe je dit doet. In het filmpje worden ook glitters aangebracht, maar zonder deze glitter krijg je ook een erg feestelijk effect, je kunt dan bijvoorbeeld wat confetti-stipjes maken zoals in het vorige filmpje.

Ballonnen op je nagels
Ook in het onderstaande filmpje worden ballonnen op de nagels gemaakt, dit keer staan de ballonnen wat meer centraal op de nagels.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*