FAQ Opleiding acrylnagels

Veel gestelde vragen opleiding acrylnagels

Kan ik gewoon een starterpakket acrylnagels kopen en zelf nagels gaan zetten?
Op internet worden een hoop startpakketten aangeboden voor acrylnagels, echter is het niet verstandig om zomaar een pakket te kopen en het zelf te proberen. Het is met het zetten van kunstnagels goed om ook kennis van nagels en de chemische producten waar je mee werkt te hebben en te weten waar je precies allemaal op moet letten. Op die manier kun je nare problemen zoals schimmels voorkomen. Een cursus of opleiding acrylnagels volgen is dus zeker aan te raden. Wil je een doe-het-zelf starterspakket, dan is dit een makkelijk systeem om mee aan de slag te gaan. Het pakket wordt inclusief instructies geleverd.

Wat voor cursus voor acrylnagels kan ik het best volgen?
In Nederland worden volop cursussen aangeboden door het hele land voor het leren plaatsen van acrylnagels. Zo zijn er cursussen om nagels te leren plaatsen in 1 dag maar ook cursussen die enkele maanden duren. Maar er bestaan ook thuiscursussen.

Omdat nagelstylist(e) een vrij beroep is, net zoals bijvoorbeeld een kunstenaar, mag iedereen zich nagelstylist(e) noemen en hier lessen in geven. Er zijn dan ook geen erkende opleidingen of cursussen voor nagelstyling te volgen. Het is daarom extra belangrijk om goed rond te kijken voordat je je zomaar ergens inschrijft voor een cursus nagelstyling. Ga eventueel eens kijken bij verschillende opleiders en kijk waar je zelf het beste gevoel bij hebt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*