FAQ geld verdienen

Veel gestelde vragen over geld verdienen als nagelstyliste

Moet ik mij inschrijven bij de kamer van koophandel als ik acrylnagels bij iemand ga plaatsen?

Zodra je wat geld gaat (bij)verdienen met het plaatsen van acrylnagels hoef je je niet direct in te schrijven bij de kamer van koophandel. Je mag immers gewoon wat bij verdienen. Wel dien je deze inkomsten op te geven bij de belastingdienst bij je jaarlijke aangifte.
Wanneer je klantenkring wat groter wordt en je regelmatig klanten krijgt is het wel raadzaam om je in te schrijven bij de kamer van koophandel omdat je dan als ondernemer wordt gezien. Een voordeel van een inschrijving bij de Kamer van Koophandel is dat je bij meer groothandels spullen kunt gaan inkopen.

Welke prijs kan ik het best hanteren voor een set acrylnagels?Een nieuwe set acrylnagels kost meestal tussen de 40 en 50 euro, uiteraard zijn er ook uitschieters naar boven en naar beneden. Om een prijs te bepalen kun je het best kijken naar de volgende zaken:

Wat ben ik zelf kwijt aan kosten?Je wilt uiteindelijk gaan verdienen op het plaatsen van de nagels, dan is het dus handig om te weten wat je nu zelf kwijt bent aan een set acrylnagels. Vergeet hierbij niet om ook de kosten voor energie, je uurloon, eventuele inschrijving van de kvk etc mee te nemen in je berekening.

Wat voor prijzen hanteren de concurrenten in de omgeving?De prijzen voor acrylnagels kunnen verschillen per regio, het is dus handig om te weten wat jouw concullega’s vragen en ongeveer dezelfde tarieven te gaan hanteren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*