Andere relevante opleidingen
Relevante opleidingen en cursussen

Wanneer je als nagelstyliste acrylnagels zet kun je je diensten ook verder uitbreiden. Op die manier kun je je klanten nog meer diensten bieden en op die manier je klantenkring en/of inkomsten vergroten. Een aantal leuke cursussen als aanvulling kunnen zijn:

Cursus Nail Art
Indien bij de cursus acrylnagels niet of weinig aandacht is besteedt aan nail art, dan kan het een leuke cursus zijn om alsnog te volgen. De mogelijkheden met nail art zijn namelijk eindeloos. Er zijn algemene nail art cursussen te volgen, maar je kunt ook kiezen voor een cursus die speciaal gericht is op een bepaalde techniek. Zo kun je bijvoorbeeld een cursus air-brushen volgen. Door meer verschillende dingen aan te kunnen bieden kun je jezelf steeds beter onderscheiden van andere nagelstylistes in jouw omgeving.
Meer informatie over de cursus Nail Art
cursus nail art

Cursus Gelnagels
Naast het plaatsen van acrylnagels, zijn ook gelnagels erg populair. Er zit echter wel wat verschil tussen acrylnagels en gelnagels, zo zijn gelnagels bijvoorbeeld flexibeler dan acrylnagels. Ook het plaatsen van gelnagels gaat anders dan bij acrylnagels. Wanneer je nog geen cursus acrylnagels hebt gevolgd kun je eventueel ook kijken voor een allround opleiding nagelstyliste. Bij een allround opleiding worden meestal acylnagel en gelnagels behandeld.

Cursus Pedicure
Een pedicure verzorgt de huid en nagels van de voet. Dit is wanneer je nagelstyliste bent dus een mooie aanvulling. Vooral van de zomer willen je klanten dat hun voeten er weer mooi en verzorgt uitziet, hier kun je uiteraard een mooie aanbieding van maken wanneer handen en voeten worden gecombineerd.

opleidingen pedicure

Cursus Gelnagellak
Wanneer je kunstnagels aanbiedt is UV-gelnagellak een mooie aanvulling.
Uv gelnagellak is een speciale nagellak die uithard onder een UV-lamp of LED-lamp, net als gelnagels.
Het grote voordeel van gelnagellak is dat deze ca. 2 tot 3 weken mooi blijft zitten in tegenstelling tot de “normale” nagellak. Daarnaast worden de nagels met deze uv-laag ook wat verstevigd. UV-gelnagellak kan worden aangebracht op acryl- en gelnagels maar ook op de natuurlijke nagels. Het verwijderen van de uv-lak gaat eenvoudig door het te weken in aceton, daarom wordt deze nagellak ook wel soak off gel of soak off nagellak genoemd.
Gelnagellak is ideaal voor klanten die geen kunstnagels willen maar toch langdurig mooie verzorgde nagels willen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*